Aanbiedingen

Campings Saar - Duitsland

Duitsland Baden-Württemberg - Zwarte Woud Beieren Brandenburg Hessen Mecklenburg-Vorpommern Niedersachsen - Harz Nordrhein-Westfalen - Sauerland Rijnland-Palts - Eifel - Moezel - Saar - Hondsrug Saksen Schleswig-Holstein
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Saarland Saarland, vernoemd naar de Saar die door deze deelstaat loopt, is een prachtig gebied voor wandel- en fietstochten. Op de campings zijn ondermeer ingerichte tenten en stacaravans te huur.
Algemene informatie over Saar

De Saar is een zijrivier van de Moezel en loopt (net als de Moezel) door Frankrijk en Duitsland. Saar is ook de naam van een Frans departement dat in het huidige Duitsland ligt. Het departement is destijds vernoemd naar de gelijknamige rivier. Het departement Saar behoorde eerst tot Frankrijk, maar viel na 1814 in Duitse handen. Tegenwoordig is het een Duitse deelstaat bekend als Saarland, met Saarbrücken als hoofdstad.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Saar

Het Saarland is een kleine deelstaat, dus vanuit uw camping kunt u veel van de bezienswaardigheden en cultuur die het gebied te bieden heeft opzoeken. Er is aan het gebied een interessante geschiedenis met de oorlog en de Vrede van Versailles. Daarnaast kunt u buitenactiviteiten doen als wandelen en fietsen, de omgeving verkennen.

Daarnaast kunt u Saarbrücken bezoeken. Deze stad ligt aan de rivier de Saar en ook dicht bij de Franse grens. De duidelijke Franse invloed in deze stad zorgt dan ook voor een interessant beeld en een mooie kans om een aparte, multinationale cultuur te ontdekken.

Beschikbaar thema in Saar: Zwemparadijs.
Pagina 1/1
****
-
Saarburg
-
Saar
Zoekcode:203
Landal Warsberg in Saarburg, Saar, DuitslandLigging van Landal Warsberg in Saarburg, Saar, Duitsland
  • Ligt tegen een heuvel met uitzicht over het Saarland
  • Overdekte zwemparadijs en vele luxe faciliteiten
  • Tip: Maak vanuit Trier een boottocht over de Moezel.
  • Huren van een tent of stacaravan
Landal Warsberg ligt boven het middeleeuwse Saarburg. Lees meer...
Bosrijke omgeving Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 672
7.8
Pagina 1/1