Aanbiedingen

Campings Idromeer - Italië

Italië Adriatische Kust Bloemenrivièra Calabria Campania Emilia Romagna Gardameer Lago Maggiore - Piemonte Lazio Le Marche - Abruzzo Lombardije Puglia Sardinië Sicilië Toscane - Elba Trentino - Dolomieten Umbrie - Lago Trasimeno
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Lombardije, de regio waarin het Idromeer ligt. Het Idromeer is een mooie plek voor watersporters. Geniet van de mooie natuur tijdens een wandeltocht of een rit met de mountainbike. Op de campings zijn ondermeer ingerichte tenten en glamping accommodaties te huur.
Algemene informatie over Idromeer

Het Idromeer is een klein meer ten westen van het Gardameer. Het is ontstaan door de gletsjers in de laatste ijstijd. Één van de redenen om naar het Idromeer te gaan is de prachtige omgeving, een ongerept gebergte aan de west- en oostzijde van het meer.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Idromeer

Voor het opwekken van energie is het meer opgestuwd, en er is geen constante waterstand. Het meer is erg in trek bij surfers en roeiers maar ook om lekker te zwemmen zit u hier goed. De belangrijkste plaatsen bij het meer zijn Idro en Anfo. Geniet van de mooie natuur tijdens een wandel- of mountainbike tocht. U komt gegarandeerd tot rust in het onaangetaste landschap.

Ook kunt u mooie uitstapjes maken, niet alleen naar de omliggende meren het Gardameer en het Iseomeer maar ook naar een aantal steden. Richting het zuiden ligt Brescia, ondanks de moderne skyline heeft het een historisch centrum met veel monumentale gebouwen. Ook kunt u naar Verona, de stad die bekend is geworden dankzij Romeo en Julia. Wandel door de romantische straatjes en strijk neer op een terrasje. Ook leuk is het attractiepark Gardaland.

Pagina 1/1
****
-
Idro
-
Idromeer
-
Lombardije
Zoekcode:1079
Rio Vantone in Idro, Idromeer, ItaliëLigging van Rio Vantone in Idro, Idromeer, Italië
  • Directe ligging aan het Idromeer met een prachtig uitzicht
  • Een apart kinderbad en een speelveld voor de kleinere kids
  • Mooi natuurgebied en mooie steden in de buurt
  • Huren van een tent of safaritent
De pal aan het Idromeer in Lombardije gelegen camping Rio Vantone heeft veel te bieden op het gebied van watersport. Voor zowel jonge als oudere kinderen is hier van alles te doen. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 323
8.0
***
-
Ponte Caffaro
-
Idromeer
-
Lombardije
Zoekcode:1921
Villaggio Turistico Pian d' Oneda in Ponte Caffaro, Idromeer, ItaliëLigging van Villaggio Turistico Pian d' Oneda in Ponte Caffaro, Idromeer, Italië
  • Een zwembad en een privéstrand voor de waterpret
  • Meerdere sportmogelijkheden op de camping
  • Mooie omgeving voor uitstapjes of buitenactiviteiten
  • Huren van een bungalow
Op de kleinschalige Camping Villaggio Turistico Pian d' Oneda verblijft u in een stenen bungalow. Met tal van voorzieningen, in een prachtige omgeving bij het Idromeer. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 273
7.9
Pagina 1/1